Pro-File Studio

Om bryllupsfotografering

Vi har mange spennende løsninger til dere som ønsker bryllupsfotograf. Fotograferingen tilpasses deres ønsker – fra den enkle fotografering i studio til heldagsfotografering. Vi kan bli med fra frisøren, til vielsen, etter vielsen og under middagen og festen.

I forkant av bryllupet har vi flere samtaler med brudeparet, slik at vi vet mer om deres personlighet, stil og ønsker for fotograferingen. Vi drar gjerne rundt og ser på aktuelle steder for fotograferingen, enten dere ønsker et urbant uttrykk eller bilder i naturen. For oss er det viktig å lytte til deres ønsker og samtidig kunne bidra med vår erfaring.

Vi tilbyr også flere ulike typer album av høy kvalitet og med ulike uttrykk. Bildene settes sammen på en slik måte at det gir et vakkert uttrykk for deres bryllupsdag. Hvert album er individuelt utformet med store og små bilder, montasjer og de viktige detaljene. Vi tilbyr også laminerte album.

Heldags fotografering gir mulighet for spontanitet og å fange de spesielle øyeblikkene som en ofte mister hvis man bare tar tradisjonell fotografering i et studio.

Vi har pakkeløsninger fra kr 3500,- i studio.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon på 908 83 250.

Alt innhold © copyright Pro-file Studio
Pro-File Studio | Muslingvegen 15, 9100 Kvaløysletta | Telefon: 908 83 250 | studio@pro-file.no
Design & utvikling: www.GNISTDESIGN.no