Pro-File Studio

Om Pro-file

Fotografen Hovsep Nazarian er armener, men født og oppvokst i Libanon. Han etablerte seg som fotograf med Pro-file Photography i Beirut tidlig på 90-tallet. I 2001 flyttet han til Norge. To år senere stiftet Hovsep og hans kone Henriette Pro-file Studio i samarbeid med Jorunn og Geir Ytterstad ved Elitefoto. Siden 2005 har studioet vært eid av Hovsep og Henriette Nazarian (som også jobber som assistent).

Pro-file Studio bruker digitalt utstyr i toppklasse: Hasselblad H4D-60 og Canon 1Ds Mk III. Fordelen er at det oppnås svært god kvalitet med hensyn til både skarphet og fargenyanser og at alle bilder kan fås i farge, svart/hvitt eller sepia (bruntone). Dere kan selv velge om en forstørrelse skal være i for eksempel farge eller sepia uten tillegg i prisen.

Dere kan velge blant flere bakgrunner eller spørre fotografen hvilken han anbefaler. Uavhengig av hvor mange bilder som inngår i den pakken som er valgt, vil vår fotograf normalt ta mange flere bilder. Disse bildene kan dere bestille time for å se gjennom og eventuelt bestille flere bilder. Timen for å se gjennom bildene er gratis den første månedene etter at vi gir beskjed om at albumet er ferdig.

Kontaktinformasjon

Alt innhold © copyright Pro-file Studio
Pro-File Studio | Muslingvegen 15, 9100 Kvaløysletta | Telefon: 908 83 250 | studio@pro-file.no
Design & utvikling: www.GNISTDESIGN.no